Inspiration, Uncategorized

Cand ar trebui să înlocuim acumulatorul laptopului?

Cand ar trebui să înlocuim acumulatorul laptopului?

Iată câteva dintre cele mai comune semne:

Capacitatea maximă a bateriei măsoară capacitatea bateriei în raport cu cea din momentul în care bateria era nouă. O baterie va avea o capacitate mai redusă pe măsură ce îmbătrânește chimic, ceea ce poate duce la mai puține ore de utilizare între încărcări. În funcție de durata de timp dintre momentul în care computerul a fost fabricat și cel când acesta a început să fie utilizat, capacitatea bateriei poate fi puțin mai mică de 100%.

O baterie normală este concepută pentru a păstra până la 80% din capacitatea sa originală la numărul său maxim de cicluri atunci când funcționează în condiții normale. Garanția de un an include service pentru o baterie defectă. Dacă garanția expiră, Apple oferă service contra cost pentru baterii.

Cum ajută gestionarea stării de sănătate a bateriei

Gestionarea stării de sănătate a bateriei este concepută pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei prin reducerea ratei de îmbătrânire din punct de vedere chimic a acesteia. Funcția face acest lucru monitorizând istoricul temperaturilor bateriei și modelele de încărcare a acesteia.

În funcție de măsurătorile pe care le colectează, caracteristica de gestionare a stării de sănătate a bateriei poate reduce încărcarea maximă a bateriei. Acest lucru se întâmplă în funcție de necesitatea de a asigura încărcarea bateriei la un nivel optimizat pentru utilizare, reducând uzura bateriei și încetinind învechirea sa chimică.

Probleme de încărcare: Dacă laptopul nu se încarcă atunci când este conectat la sursa de alimentare, este posibil să fie o problemă cu acumulatorul.

Semne fizice de uzură: Dacă bateria este umflată, scurgeri sau prezintă semne vizibile de deteriorare, cum ar fi deformarea, este timpul să înlocuiți acumulatorul.

Laptopul se încălzește excesiv: Dacă bateria se încălzește excesiv în timpul utilizării laptopului, acesta este un semn că acumulatorul nu mai funcționează corect.

Cand ar trebui să înlocuim acumulatorul laptopului?

Bateria nu mai ține încărcarea: Dacă laptopul se oprește imediat după ce îl deconectați de la sursa de alimentare, este posibil să fie o problemă cu acumulatorul.

Cand ar trebui să înlocuim acumulatorul laptopului?
Descopera acum serviciile noastre de inlocuire ale bateriei si hai sa avem grija de telefonul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *